Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: gondok lehetnek Hansi Flick és stábja regisztrálásával – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a spanyol-labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona nehézségekbe ütközött az új vezetőedző, Hansi Flick regisztrálásánál.

 (Photo by ANP via Getty Images)

A spanyol Marca információi szerint Barcelona jelenleg nincs olyan anyagi helyzetben, hogy beregisztrálják az új vezetőedzőt, Hansi Flicket és a stábját. A hírek szerint több játékost is el kell adniuk ahhoz először, hogy ez megtörténjen, de több helyről várnak még bevételeket, ami körülbelül 200 millió eurót jelent. Ezek is segítenék a klub gazdasági helyzetén, jelenleg ugyanis a Barca túlterhelt a bérek és a magas kiadások miatt.

A katalán gárda már a most véget ért szezonra is épphogy tudott igazolni játékosokat, de a következő idényre már most nehéz helyzetben vannak, mert még mindig nagyon magas a bérköltségük.

Ami a játékosokat illeti, négyen vannak, akiket teljes egészében még nem igazoltak le a következő szezonra. Közülük kettő az, aki abszolút elsőbbséget élvez, amint felszabadul a hely a szerződtetésükre: Gavi és Alejandro Balde.