Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lunyin csak szombaton csatlakozik a Real Madridhoz a döntő előtt

Szombat este rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét a Wembley stadionban a Real Madrid és a Borussia Dortmund között. Azonban nem utazott a spanyol csapattal ukrán kapusuk, Andrij Lunyin influenza miatt. A hálóőr azonban még csatlakozik a többiekhez.

 (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

A Real Madrid kapusa, Andrij Lunyin szombaton utazik Londonba, hogy csatlakozzon társaihoz a Wembleyben megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája-döntő előtt.

A Real Madrid a 15. BL-győzelmére pályázik a német Borussia Dortmund ellen.

A 25 éves Lunyin csütörtökön elővigyázatosságból nem utazott a Real Madrid többi játékosával Londonba, miután influenzás lett és egész héten lázas volt. Azt remélték, hogy pénteken utazhat, de most már valószínűbb a szombati indulás.

 „Nagyon sajnálom, hogy nem tudok a csapattal együtt készülni a szezon legfontosabb meccsére és életem legfontosabbjára… nagyon köszönöm a sok üzenetet, támogatást és bátorítást!!! Gyerünk a 15-ért!”

– írta Lunyin a hivatalos Instagram-oldalán.

Az ukrán kapus valószínűleg a kispadon kap helyet, hiszem maga Carlo Ancelotti is elmondta, hogy Thibaut Courtois fog a kapuban állni szombaton.

Lunyin Courtois-t helyettesítette, amíg a belga a súlyos térdsérüléséből lábadozott, és 21 mérkőzésen 17 alkalommal védett, ezzel segítve a Real Madridot a rekordot jelentő 36. La Liga-cím megszerzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrii_Lunin (@lunin_andrey) által megosztott bejegyzés