Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Dybalát meglepte az argentin keretből való kimaradása

Kijelölték a címvédő argentin válogatott keretét az idei Copa Américára, amely tartogatott néhány meglepetést…

(Photo by Rodrigo Valle/Getty Images)

Az argentin válogatott keretébe nem került be az AS Romát erősítő Paulo Dybala, aki a napokban a The Athletic részére adott bővebb interjúban elismerte, meglepte őt, hogy nem szerepelt a neve a névsorban:

“Azt hiszem, nagyszerű dolgokat csináltam ebben a szezonban, biztos voltam benne, hogy behívnak, így nagy csapás volt számomra. Azt gondolom, hogy az edzőknek mindig nehéz választaniuk. Természetesen tiszteletben tartom Lionel Scaloni döntését, nagyon jó a kapcsolatot ápolok vele, tudom, hogy a csapat érdekében döntött így.”

“Otthonról fogok szurkolni, mint mindig, amikor nem vagyok a keretben. Nagyon sok barátom van a csapatban, és teljes szívemből remélem, hogy újra meg tudják nyerni a Copa Américát” – tette hozzá a 38-szoros válogatott játékos.

A 16 csapatos Copa Américát június 20-tól július 14-ig rendezik az Egyesült Államokban, az argentin válogatott PeruChile és Kanada társaságában szerepelhet majd az A csoportban.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!