Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jude Bellingham: “A Real Madrid neve már egybeforrt a Bajnokok Ligájával”

Szombaton este 21 órás kezdettel rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét, ahol a Borussia Dortmund és a Real Madrid mérkőzik meg egymással.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol együttes kiválósága, Jude Bellingham számára különleges lesz érzelmileg a találkozó, ugyanis volt klubjával és csapattársaival néz szembe. A 20 éves játékos azonban elmondta, hogy felkészült a mérkőzésre, amelyben a szakmai stáb is segített neki.

“Különleges mérkőzés vár rám, de félre kell tenni az érzelmeket. Az elmúlt időszakban nem sokat beszéltem egykori társaimmal, azonban Jadon Sanchóval váltottam pár szót, és úgy köszöntünk el egymástól, hogy találkozunk a fináléban. A szakmai stáb mindenben segített és felkészített minket, és ha nyerni szeretnénk, akkor mindent bele kell adnunk” – mondta az angol középpályás arra a kérdésre, hogy milyen lesz korábbi társaival szembenézni.

“Mindig is arról álmodtam, hogy a Real Madridban játszom és sikereket érek el a csapattal. A klub neve már egybeforrt a Bajnokok Ligájával” – tette hozzá Bellingham.