Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hamarosan aláírja új szerződését az Atlético Madrid veteránja! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid együttese a következő szezonban is számíthat rutinos játékosára, Axel Witselre.

(Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images)

A spanyol sajtó beszámolói alapján komoly átalakulások várhatóak az Atlético Madrid védelmében, hiszen Hermoso, Reinildo, Savic, Söyüncü és Gabriel Paulista távozása is szinte biztosra vehető. A források szerint ugyanakkor egy lejáró szerződésű játékos, méghozzá Axel Witsel esetében nagy esély mutatkozik arra, hogy a következő szezonban is a “Matracosokat” fogja erősíteni. A hírek alapján a felek már hosszabb ideje tárgyalnak a közös folytatásról, és úgy tűnik, hogy sikerült mindenben megegyezniük, aminek értelmében Witsel a 2024/2025-ös kiírást is a spanyol fővárosban fogja tölteni. A belga játékos nemrég úgy nyilatkozott, hogy jól érzi magát a családjával Madridban, a célja pedig az, hogy maradjon a csapatnál. A beszámolók szerint a hivatalos bejelentésre még az Európa-bajnokság kezdete előtt sor fog kerülni. Összességében Witsel marasztalása nem lenne meglepő döntés, hiszen a 35 éves játékos a nemrég véget érő idényben is kulcsfigurája volt Diego Simeonénak, amit jól mutat, hogy 51 meccsen több mint 4150 percet töltött a pályán ebben a kiírásban.

Axel Witsel az Atlético Madrid színeiben eddig 94 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólig és 1 gólpasszig jutott. Piaci értékét 4 millió euróra teszi a transfermarkt.