Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új edzőjével tárgyal a Fiorentina – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Fiorentina tárgyalásokat folytat a kiszemelt trénerrel, aki a következő idénytől átveheti a csapat irányítását…

(Photo by Luca Rossini/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Fiorentina vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Monza trénerével, Raffaele Palladinóval, aki a következő szezontól a csapat vezetőedzője lehet, miután Vincenzo Italiano minden valószínűség szerint távozik a posztjáról.

A 40 éves szakember 2019-ben a Monza játékosaként akasztotta szögre a stoplist, majd a klub utánpótlásában kezdett edzősködni. Palladino az U15-ös és az U19-es csapat irányítása után az élvonalbeli feljutást követően 2022 szeptemberében vette át a Brianzoli első csapatának vezetését, mellyel a 11. és a 12. helyen ért célba a Serie A-ban. Minden sorozatot figyelembe véve 73 mérkőzésen ült le a kispadra, melyekből 26-ot nyert meg és vesztett el, valamint 21 döntetlent játszott a csapata.

Italiano három év után készül távozni a firenzei padról, miután az egymást követő második évben is elvesztették az Ekl-döntőjét és a Fiorentina a nyolcadik helyen végzett a Serie A 2023-2024-es kiírásában.

Az olasz újságíró úgy tudja, hogy ha nem jön közbe semmi váratlan esemény, akkor a felek akár már hétfőn megköthetik az egyezséget egymással.