Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG és a Chelsea is vinné a City csatárát – sajtóhír

Fokozódik a nemzetközi érdeklődés a Manchester City kiegészítő embere iránt, akit több tehetősebb klub is szívesen látna a soraiban…

(Photo by Crystal Pix/MB Media/Getty Images)

Gastón Edul információi szerint a Paris Saint-Germain és a Chelsea egyaránt szívesen leigazolná a Manchester City argentin támadóját, Julián Álvarezt. Bár az angol csapat nem szeretné mindenképpen eladni a világbajnok csatárt, könnyen lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak érte a nyáron.

A 24 éves támadó két évvel ezelőtt a River Plate-től került a City-hez, amely színeiben minden sorozatot figyelembe véve 103 mérkőzésen 36 alkalommal volt eredményes. Álvarez fontos kiegészítő embere volt az elmúlt szezonban triplázó, valamint a 2023-2024-es idényben angol bajnoki címet nyerő együttesnek.

Emellett természetesen tagja volt a 2022-es katari vb-n világbajnoki címet nyerő argentin válogatottnak, négy góllal segítette aranyéremig az Albicelestét. A tehetséges csatár fiatal kora ellenére az említett sikerei mellett a Libertadores-kupa-győztesnek és Copa América-győztesnek is mondhatja magát.