Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: rutinos védőjével is szerződést hosszabbított a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságba (Premier League) frissen feljutó Leicester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos védőjével, Jannik Vestergaardal.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Jamie Vardy szerződéshosszabbítása mellett újabb hivatalos bejelentést tett a Leicester City gárdája. A “Rókák” ugyanis közösségi felületeiken tudatták, hogy Jannik Vestergaard is maradni fog a csapatnál a következő években. A rutinos védő még 2021 nyarán érkezett a Leicesterhez 17,6 millió euró ellenében, azóta pedig a feljutást kiharcoló együttesben tudott kulcsfontosságú szerepet betölteni. Vestergaardnak a korábbi szerződése ezen a nyáron járt volna le, de a felek meg tudtak állapodni abban, hogy a dán játékos a következő három idényben is a csapatot fogja erősíteni.

Jannik Vestergaard a Leicester City színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 67 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt jegyzett.

A “Rókák” a szerződéshosszabbítások mellett távozókat is bejelentettek, közölték ugyanis, hogy a hónap végével Marc Albrighton, Kelechi Iheanacho és Denis Praet is elhagyja az együttest.