Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Al-Nassr: CR miatt távozhat a csapat másik nagy sztárja! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Nassr együttese kész megválni egy év után a nagy reményekkel szerződtetett Sadio Mané-tól.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

 

Mint ismert, a 32 esztendős, 103-szoros szenegáli válogatott csatár 2023 augusztusában lett az Al-Nassr játékosa, elhagyva a Bayern München együttesét.

A szaúdi sztárcsapatnál nagyon bíztak abban, hogy Mané ellenállhatatlan kapcsolatot tud majd kialakítani a pályán a csapat kétségkívül vezérével, Cristiano Ronaldoval, ám ez elmarad. Mané 46 meccsen jegyzett 19 gólja valamint 11 gólpassza ugyan nem nevezhető rossz mutatónak, ugyanakkor lényegesebb, hogy a fentebb említett kapcsolat Ronaldoval nem a tervek szerint alakult.

A hírek szerint az Al-Nassr vezetősége, az új sportigazgatóval, Fernando Hierroval az élen Mané eladását fontolgatja, amivel nem csak CR-nek kedveznének, de esetlegesen egy újabb sztárigazolás helyét is előkészíthetnék a keretben.

Az első beszámolókban hallani a spanyol Girona érdeklődéséről, vagy egy ligán belüli klubváltásról: utóbbi kapcsán érdemes lehet megemlíteni, hogy az Al-Qadsiah előbb biztosítaná Mané jelenlegi fizetését… Az Al-Nassr-rel 2026 nyaráig szerződésben álló korábbi Liverpool-támadó piaci értékét jelenleg 15 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).