Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi: “Az eredményességet nem tudjuk garantálni, de a küzdőszellemet igen”

A magyar válogatott szombaton Izrael ellen játssza az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését…

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a pénteki sajtótájékoztatón a közelgő Európa-bajnokság célkitűzéseiről is beszélt:

“Ha azt mondanám, elégedett lennék a jó teljesítménnyel, de nem jutnánk tovább, akkor nem mondanám el a teljes igazságot. Ha azt a csipetnyi szerencsét is meg tudjuk ragadni, amire szükségünk lesz, akkor továbbjuthatunk a nyolcaddöntőbe. Mindenki ismeri az ellenfeleink színvonalát. Németországot kiemelném, de Skócia és Svájc is jó csapat. Nem tudjuk előre, mit nyújtunk majd a pályán. De remélem, a szurkolók értékelni fogják a teljesítményünket: azt, hogy szemtől szembe felvesszük a párharcokat az ellenfeleinkkel. Az eredményességet nem tudjuk garantálni, de a küzdőszellemet igen”.”

“Tudom, hogy kiváló stábra számíthatok, amelynek tagjai legalább olyan felkészültek, mint én. Részletesen kielemeztük az ellenfeleket. Nincsenek már kérdéseink velük kapcsolatban. Próbáljuk a legjobb taktikát kitalálni ellenünk. Emellett igyekszünk önazonosak maradni, hogy ne szakadjunk el önmagunktól. Azzal a biztos tudattal lépünk ellenük pályára, hogy egyenlő ellenfelük leszünk” – tette hozzá a kapitány.

A magyar válogatott szombat este 18 órától a debreceni Nagyerdei Stadionban látja vendégül Izrael csapatát. Rossiék az Európa-bajnokságon először jövő szombaton Svájc ellen lépnek pályára.