Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: közel a Fulham középpályásának megszerzéséhez a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a következő napokban bejelentheti Joao Palhinha leigazolását a Fulhamtől.

(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

A Sky Germany legfrissebb beszámolója alapján megszületett az egyezség a Fulham és a Bayern München gárdája között Joao Palhinha átigazolását illetően. A portugál középpályás megszerzéséért már egy évvel ezelőtt is komoly erőket mozgósított a német sztárcsapat, ám akkor az utolsó pillanatokban meghiúsult a transzfer. A hírek szerint most viszont már nagyon korán pont kerülhet az ügy végére, a német sajtó úgy tudja ugyanis, hogy még az Európa-bajnokság rajtja előtt be fogják jelenteni Palhinha megszerzését. A források alapján a Bayern 45 millió euró körüli összeget fog fizetni a 28 éves játékosért, aki a nemrég véget érő idényben is kulcsfigurája volt a Fulhamnek.

Joao Palhinha 2022 nyarán 22 millió euró ellenében igazolt a Fulhamhez a Sporting csapatától. A londoni klub színeiben azóta 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólig és 1 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét 55 millió euróra teszi a transfermarkt.