Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter Miami: nagy bejelentést tett a jövőjéről Lionel Messi!

Az argentin válogatottal a közelgő Copa Americára hangoló Lionel Messi a minap hosszabb interjút adott az ESPN-nek, amelyben többek között kitért arra is, hogy karrierje vége miképpen függ majd össze az Inter Miami együttesével.

 

A június 24-én már a 37. születésnapját ünneplő Messi egyértelműen fogalmazott az elképzeléseiről a közeljövőt illetően.

“Jelen állás szerint úgy gondolom, hogy az Inter Miami lesz az utolsó klubom.” – jelentette ki a floridai csapattal jelenleg 2025 december 31-éig szerződésben álló nyolcszoros Aranylabdás klasszis.

“Azt viszont szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem foglalkoztat a visszavonulás gondolata. Élvezem a futballt, szeretném élvezni a folytatásban is. Sajnos el kell fogadnom, hogy az időm már egyre kevesebb, így semmi más nem foglalkoztat, minthogy jól érezzem magam a pályán és azon kívül is. Szerencsére remek társak vesznek körül mind Miamiban, mind pedig a válogatottnál.” – tette még hozzá Messi, aki az interjúban bármennyire is szerették volna kihúzni belőle, nem árulta el, hogy vajon a június 21-én kezdődő Copa America lesz-e az utolsó nagy tornája Argentínával?!

 

(Borítókép: Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)