Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megvan a Borussia Dortmund új vezetőedzője! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hivatalos közleményében számolt be arról, hogy Nuri Sahin a csapat új vezetőedzője…

Nuri Sahint nevezte ki Edin Terzic utódjának a Borussia Dortmund – tudatta hivatalos csatornáin keresztül a német együttes. A BVB 2027 nyaráig kötött szerződést a fiatal török trénerrel, aki 2024 januárja óta asszisztensként dolgozott a csapatnál, illetve játékosként 2001-2011-ig, majd 2013-2018-ig futballozott a Dortmund színeiben, az első időszakban természetesen az utánpótlás évek is szerepelnek. 

Nuri Sahin a Borussia Dortmund mellett megfordult a Feyenoordban, a Real Madrid, a Liverpoolban, a Werder Bremenben is, karrierjét végül a török Antalyaspor színeiben fejezte be. Pályafutása csúcsát egyértelműen a BVB-nál töltötte. Visszavonuálást követően az Antalyaspor vezetőedzője lett, az együttest 2021 októbere és 2023 decembere között irányította. Összesen 92 tétmérkőzésen foglalt helyet a csapat kispadján, ezeken 38-szor nyert, 23-szor játszott döntetlent és 31-szer szenvedett vereséget az Antalyaspor.