Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: a francia szövetség közleményt adott ki Kylian Mbappé állapotáról!

Mint ismert, a Real Madridhoz szerződő klasszis a válogatott Ausztria elleni találkozóján szenvedett orrtörést, amelynek következtében kérdésessé vált a további szereplése is a kontinenstornán. A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) hivatalos közleményben vette elejét a találgatásoknak.

 

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

 

“Kylian Mbappé orrtörést szenvedett hétfő este Düsseldorf-ban, az Ausztria elleni találkozón.A francia válogatott kapitányát azonnal kivizsgálták az orvosok, akik Franck Le Gall vezetésével (a francia válogatott vezető orvosa – a szerk.) diagnosztizálták az orrtörést, valamint megállapították, hogy nincs szükség műtéti beavatkozásra, így Kylian Mbappé az elkövetkezendő napokban kezeléseket kap majd a gyógyulás érdekében.

Válogatottunk csapatkapitánya számára egy maszk is készül, amelyben megkezdheti majd a felkészülést a torna folytatására. A kezelések után várjuk Kylian visszatérését.” – olvasható az FFF kommünikéjében.

A francia válogatott az osztrákok elleni győzelmével tett egy komoly lépést a továbbjutás felé, ugyanakkor, a ‘Les Bleus’-re vár egy kőkemény Hollandia elleni találkozó június 21-én, majd a csoport utolsó mérkőzése, Lengyelország ellen, június 25-én – Kíváncsian várjuk, meddig tart majd az említett kezelés a franciák csapatkapitánya számára!?