Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Akárkivel is mérkőzünk meg, tovább szeretnénk jutni”

A Ferencváros megkapta az első ellenfelét a Bajnokok Ligája selejtezőjére

Az UEFA szerda déli sorsolásán eldőlt, hogy a magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában a walesi The New Saints és a montenegrói Decsics elsőkörös párharcának továbbjutójával találkozik.

A zöld-fehérek sportigazgatója, Hajnal Tamás a fradi.hu-nak értékelte a sorsolást és elemezte a kilátásokat:

“Első alkalommal fordul elő, hogy csak a második selejtezőkörben csatlakozunk a legrangosabb kupasorozathoz. Örülünk, hogy az elmúlt évekbeli szereplésünkkel ki tudtuk ezt vívni. Nagy büszkeség ez számunkra, de egyben felelősség is. Mindig izgalmas pillanatok ezek, hiszen minden Fradi-drukker azt várja, hogy ki ellen játsszuk majd az új idény első tétmeccseit. Ami a lehetséges ellenfeleinket illeti, bármelyik gárda is jut tovább, a lehető legnagyobb tisztelettel kell hozzájuk állni. A következő napokban a szakmai stábnak alaposan fel kell térképeznie mind a walesi, mind pedig a montenegrói együttest, erre kiváló lehetőséget ad az a két találkozó, amit egymás ellen vívnak majd az első selejtezőkörben. Meglátjuk, kivel találkozunk majd a második fordulóban. Nem kérdés, akárkivel is mérkőzünk meg, tovább szeretnénk jutni.”

“Örülök, hogy végre kiderült, melyik két csapat közül kerül ki az ellenfelünk. Ennek tudatában el tudjuk végezni a házi feladatunkat és felkészülhetünk erre a két nagy mérkőzésre. A hazai meccs meghatározó lesz a párharc kimenetelét illetően. Fontos a jó rajt! Szeretnénk jó eredménnyel megkezdeni az idényt és a nemzetközi szereplésünket. Célunk, hogy előnnyel utazzunk az idegenbeli visszavágóra” – szögezte le a Ferencváros új vezetőedzője, Pascal Jansen.

A selejtező második fordulójának első mérkőzéseit július 23-24-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.