Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Antonio Conte kérésére a Real Madridtól igazolhatnak! – sajtóhír

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint a Napoli új vezetőedzője szorgalmazza a Real Madrid 22 esztendős saját nevelésű játékosának, Rafaf Marinnak a szerződtetését.

 

A spanyol utánpótlás válogatott középhátvéd azok után, hogy végigjárta a ranglétrát a spanyol fővárosban, az elmúlt idényt a Deportivo Alaves együttesénél töltötte, ahol 33 tétmérkőzésen pályára lépve, szinte végigjátszotta alapemberként a La Liga mögöttünk hagyott szezonjában.

Rafa Marin spanyol bajnokságban mutatott meggyőző teljesítményére többen is felfigyeltek, például az az Antonio Conte, aki komoly potenciált lát a fiatal játékosban.

Az olasz La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Conte szorgalmazza is Marin szerződtetését, akinek az átigazolása mellett szólhat az is, hogy a védelem több posztján is bevethető, továbbá ‘csupán’ 7,5 millió euróra taksálják a piaci értékét.

A Real Madriddal 2026 nyaráig szerződésben álló az elmúlt idényben bizonyította, hogy képes megállni a helyét a legmagasabb szinte, a Napolinál, mindenképpen eljöhetne számára az igazán nagy áttörés a karrierjét illetően.