Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: kiszemelték az Inter alapemberét! – sajtóhír

Németországi sajtóértesülések szerint a Bayern München átigazolási célpontjainak listáján szerepel az Inter és a török válogatott kiválóságának, Hakan Calhanoglu-nak a neve is.

 

A 30 esztendős, 84-szeres török válogatott futballista 2021 júliusában, a milánói városi rivális AC Milan-t elhagyva lett az Inter alapembere, amelynek színeiben 135 tétmérőkésen eddig 27 gólt és hárommal kevesebb gólpasszt jegyzett,; miközben olasz bajnok (2023/24), kétszeres Olasz Kupa-győztes, valamint háromszoros Olasz Szuperkupa-győztes lett a ‘kék-feketékkel’.

A német Bild című lap szerint a Bayern München új trénere, Vincent Kompany szívesen látná csapata középpályáján Calhanoglut, ezért a bajorok megkísérelhetik átigazolni az Interrel 2027 nyaráig szerződésben álló középpályást – Pontosabba a Bayern próbára teheti az Intert, amely egy éve hosszabbított a Transfermakrt által jelenleg 45 millió euróra taksált Calhanogluval szerződést.

A kiváló meglátásairól és szinte hibátlan rúgótechnikájáról ismert Calhanoglu számára egyébként nem lenne ismeretlen terep a Bundesliga, ahol korábban 111 mérkőzésen a Bayern Leverkusen illetve a Hamburg színeiben már letette névjegyét.

A hírek szerint az Inter és a Bayern között még nem történt hivatalos kapcsolatfelvétel, nem úgy mint Calhanoglu képviselői valamint a németek között.