Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Honvéd megtartaná lejáró szerződésű játékosát, de NB I-es csapat is érdeklődik – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint nem tisztázódott, hogy mi lesz az egykori magyar válogatott középpályás sorsa…

A Nemzeti Sport információi szerint a Budapest Honvéd nem élt opciós szerződéshosszabbítási jogával az ötszörös válogatott középpályás Holman Dávid esetében, ám azóta a kispesti klub új szerződést kínált neki, de az élvonalbeli Diósgyőri VTK is meg szeretné szerezni a játékost.

A 30 éves középpályás 2017-ben Debrecenből szerződött a Slovan Bratislavához, amelynél évekig kulcsembernek számított, 141 tétmeccsen 31 gólt szerzett és 33 gólpasszt adott. Azonban súlyos sérülései miatt limitáltan állhatott csapata rendelkezésére, majd teljesen elvesztette a helyét a csapatban, így tavaly nyáron hazatért az NB II-es kispestiekhez. Holman a másodosztály előző idényében 27 mérkőzésen négy-négy gólt és gólpasszt ért el.

A DVTK-irányító Vladimir Radenkovics már dolgozott együtt Holmannal, amikor a pozsonyi Slovan másodedzője volt, így vélhetően ezért szeretné őt csapata soraiban tudni.

A tulajdonosváltás előtt is álló Honvéd ezen a nyáron eddig két új szerzeményt jelentett be, az Újpestről szerződtetett Branko Pauljevicset és a Gyirmótról igazolt Medgyes Zoltánt.