Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Feyenoordtól szerződtetett fiatal védőt a VfB Stuttgart! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtették a Feyenoordtól Ramon Hendrikset, aki az előző idényt a Vitesse-nél töltötte kölcsönben…

(Photo by Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images)

A VfB Stuttgart színeiben folytatja tovább karrierjét Ramon Hendriks, akit ‘Svábok’ a Feyenoordtól igazoltak le mindössze 700 ezer euró ellenében, illetve 2028 nyaráig szóló szerződést kötöttek vele. Ahogy már említettük, a fiatal hátvéd a 2023/2024-es idényt azonban a Vitesse-nél töltötte kölcsönben. 

Ramon Hendriks 2017 nyara óta tartozott a Feyenoord kötelékébe, a legjobbak között a 2021/2022-es szezonban debütált. A 2022/2023-as kiírás során az Utrechthez került, ám egy súlyosabb sérülés miatt mindössze 4 bajnokin tudott pályára lépni. A Vitesse-nél viszont elkerülték a nagyobb gondok, összesen 35 tétmérkőzésen lépett pályára. A holland utánpótlás válogatottakban meghatározó alaknak számított, 2018-ban az U17-es korosztály tagjaként Európa-bajnokságot nyert, melyben neki is nagy szerepe volt.