Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Messi biztosan kihagyja a következő mérkőzést

Az argentin válogatott 1-0-ra győzött Chile ellen a Copa Américán, ezzel már két forduló után biztosan továbbjutott a csoportjából…

(Photo by Mitchell Leff/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi sérülten játszotta végig a Chile elleni találkozót, és továbbra is kérdéses, hogy mikor léphet pályára legközelebb

Gastón Edul információi szerint Messi mellett Marcos Acuna szintén sérülés miatt biztosan kihagyja az utolsó csoportmérkőzést Peru ellen. Az argentin válogatotthoz közelálló újságíró úgy tudja, hogy Alejandro Garnacho és Valentín Carboni is kezdő lehet a mérkőzésen, miután a két fiatal játékos még egyáltalán nem játszott az idei Copa Américán.

Az ESPN munkatársa, Leo Paradizo arról számolt be, hogy a Chile ellen megsérülő Messi a combközelítőizmának húzódásával bajlódik, és jelen állás szerint a negyeddöntős játéka is veszélyben lehet. Egyelőre nem zárható ki a játéka, de kérdőjelesnek tűnik a további szereplése, mivel nem szeretnének egy esetleges, súlyosabb sérülést megkockáztatni.

Az argentin válogatott Kanadát 2-0-ra, majd Chilét 1-0-ra győzte le az Egyesült Államokban zajló Copa Américán, így már biztosan bejutott a negyeddöntőbe.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!