Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2024: klubot vált a grúzok Eb-hőse! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések, na és persze Fabrizio Romano beszámolója szerint még az Európa-bajnokság alatt megtörténhet Georges Mikautadze klubváltása.

 

A 23 esztendős csatár a grúzok történelmi Európa-bajnoki továbbjutásának egyik legfőbb letéteményese a maga három találatával, így nem véletlen, hogy többen is felfigyeltek Mikatadze jó teljesítményére.

A hírek szerint a legkomolyabb érdeklődőnek az az AS Monaco tűnik, amely már fel is vette a kapcsolatot a csatár képviselőivel, valamint Mikautadze klubjával, a Metz együttesével. A “hercegségbeliek” Fabrizio Romano szerint szóban már egyességet is köthettek a csatárral, valamint a Metz felé is jelezték már átigazolási szándékukat.

A Franciaországban született, az Olymapique Lyonnál nevelkedő pályafutása nagy java részét (közben egy rövid amszterdami valamint belgiumi kölcsönjátékkal – a szerk.) a Metz-nél töltő Mikautadze kapcsán hiva lenne azt mondani, hogy pusztán az Európa-bajnokságon hívta fel magára a figyelmet, hiszen a Metz-ben a tavasszal 20 bajnokin 13 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

A gólerős játékos piaci értékét 15 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.

(Borítókép: Photo by Lars Baron/Getty Images)