Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a kieső légiósa a feljutóhoz szerződött – HIVATALOS

A pénteki napon újabb új érkező szerződtetését erősítette meg az NB II előző szezonjának bajnoka…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Nyíregyháza-Spartacus hivatalos honlapján tudatta, hogy kétéves szerződést kötött a kieső Kisvárda cseh légiósával, Jaroslav Navrátillal.

A 32 éves cseh szélső hazájában a Breclav labdarúgója volt, majd hét évet töltött Hollandiában a Heracles Almelo és a Go Ahead Eagles alkalmazásában, mielőtt 2020-ban Kisvárda szerződött volt. Navrátil az előző négy szezonban 134 tétmérkőzésen 17 gólt és 13 gólpasszt regisztrált a várdaiak soraiban. A távozó légiós az utolsó idényében 28 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.

“Jaroslav Navrátil személyében egy tapasztalt, sok mindent megélt labdarúgóval erősítettünk. Tipikusan olyan játékos, aki a pályán, és azon kívül is nagy segítségünkre lehet, a fiatalok sokat tanulhatnak tőle. Nem csak a támadások befejezésében, hanem a kiszolgálásban is hatékony” – fogalmazott Fekete Tivadar sportigazgató.

“Játszottam már korábban a Nyíregyháza ellen edzőmérkőzésen, és követtem eredményeiket. Úgy gondolom egy nagyon jó csapat, amit a másodosztályban bizonyítottak is, nagy különbséggel nyerték a szezont. Vannak ismerősök, Kovácsréti Márkkal futballoztam együtt, úgy érzem remek szakmai stáb dolgozik a klubnál, ezért is fogadtam el az ajánlatot” – tette hozzá Navrátil.