Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: nagyon közel Philippe Coutinho hazatérése- sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint Philippe Coutinho végleg elhagyja az Aston Villa együttesét és hazatér nevelőegyesületéhez, a Vasco da Gama-hoz.

 

A 32 esztendős klasszis kapcsán nem titok, hogy nem marad tovább az Aston Villánál, amely már a legutóbbi idényben is kikölcsönözte Coutinhot a katari Al-Duhail SC együtteséhez.

Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a kölcsönszerződés június 30-ai lejártával a Villa kész tárgyalni a 32 esztendős játékossal a távozás feltételeiről, így Coutinho 2026 nyaráig szóló szerződésének a megszüntetéséről is.

A hírek szerint a Vasco da Gama már többször is egyeztetett a korábbi 68-szoros brazil válogatott játékossal, aki korábban csupán 19 mérkőzés erejéig lépett pályára a Vasco színeiben, mielőtt átköltözött volna Európába, és az olasz Inter játékosa lett.

Amennyiben igazak a feltételezések, a felek rövidesen bejelenthetik a transzfer létrejöttét, amely Coutinho lényegébe hasonló utat járhat be, mint a szintén szeretett brazil klubját választó, a Fluminense együtteséhez szerződő Thiago Silva.

 

(Borítókép: Photo by Mohamed Farag/Getty Images)