Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított védőjével a Bayern München! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak védőjükkel, Josip Stanisiccsel.

(Photo by Jörg Schüler/Bayer 04 Leverkusen via Getty Images)

A Bayern München együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az Európa-bajnokságról a horvát válogatott korai búcsúja után visszatérő Josip Stanisic új szerződést írt alá a csapattal. A védelem közepén és jobb oldalán is bevethető játékos az előző szezont kölcsönben a Bayer Leverkusennél töltötte, és fontos tagja volt a Német-kupát és a bajnokságot veretlenül megnyerő csapatnak, amely az Európa-ligában is a döntőig menetelt. Stanisic az elmúlt idényben összesen 40 meccsen kapott lehetőséget Xabi Alonsotól, amelyeken 4 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A sikeres szezont követően felmerültek olyan pletykák, hogy Stanisic szeretne maradni a Leverkusennél, valamint több külföldi topcsapat radarjára is felkerült. A Bayernnek viszont végül sikerült meggyőznie őt a maradásról, Stanisic ugyanis csütörtök délután aláírta új, 2029 nyaráig érvényes szerződését a csapattal, ahol minden bizonnyal már jóval nagyobb szerep fog hárulni rá a következő szezontól.

Josip Stanisic 2017 januárja óta tartozik a Bayern München kötelékébe, ahol a felnőttek közé 2021 nyarán került fel. A klub színeiben azóta összesen 41 meccsen léphetett a pályára, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt ért el.