Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvátország: egy újabb ikon választhatja a hazatérést! – sajtóhír

A horvát sportsajtóban megjelentek szerint a Hajduk Split együttese Ivan Perisic után szeretné a nyáron végleg hazacsábítani a válogatott egy újabb korábbi meghatározó tagját, Ivan Rakitic személyében.

 

Mint ismert, a 35 esztendős Perisic már a tavaszt is a Hajduknál töltötte kölcsönben, a július elsejével pedig szabadon igazolható játékosként folytatja pályafutását Splitben, ahol újra egy csapatban futballozhat korábbi válogatottbeli harcostársával és jó barátjával, Ivan Raktiticcsel.

A hírek szerint a Hadjuk Split, új vezetőedzőjével, Gennaro Gattusóval az élen gőzerővel dolgozik ugyanis a már 36 esztendős, jelenleg a szaúdi Al-Shabab együttesénél futballozó Rakitic hazatérésén.

A korábbi 106-szoros horvát válogatott karmester és a Hajduk Split közötti kapcsolatfelvételről egyébként Fabrizio Romano is beszámolt már, megerősítve a hírek valóságalapját.
A transzfer létrejöttét egyedül az nehezíti, hogy Rakitic – aki még nem futballozott a karrierje során Horvátországban, egyébként sokak szerint szívesen is jönne a Hajdukhoz – szerződése 2025 nyaráig érvényes Szaúd-Arábiában, ahová egyébként csupán fél évvel ezelőtt érkezett a spanyol Sevilla együttesétől.

 

(Borítókép: Photo by Shaun Botterill/Getty Images)