Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Öt év után távozott az AS Roma alapembere – HIVATALOS

Nem hosszabbították meg a lejáró szerződését, így távozott a csapattól…

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Az AS Roma nem újította meg Leonardo Spinazzola június 30-án lejáró szerződését, így az olasz válogatott balhátvéd távozott az egyesülettől.

A 31 esztendős szélsővédő az elmúlt öt szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve több mint 150 mérkőzésen lépett pályára a “farkasok” színeiben. Spinazzola a római gárda alapembere volt az elmúlt években, a hosszú kihagyása miatt hányattatott 2021-2022-es idényt leszámítva valamennyi szezonban legalább 30 mérkőzésen szerepelt a csapat színeiben.

Spinazzola korábban a Juventus alkalmazásában állt, azonban a torinóiaktól rendszerint távolt szerepelt kölcsönben más csapatoknál, az Atalanta három idényen keresztül is foglalkoztatta őt.

A rutinos labdarúgó Instagram-oldalán érzelmes sorokkal búcsúzott az AS Roma fanatikusaitól:

“Egy felejthetetlen időszak után eljött az ideje, hogy elköszönjek a Romától. Örültünk és sírtunk, ünnepeltünk és szenvedtünk – együtt. Együtt érintettük meg az eget Tiranában, és együtt álltunk talpra az olyan esték után, mint a budapesti. A Rómában töltött időszakom alatt ért az a megtiszteltetés is, hogy Európa-bajnok lehettem Olaszországgal. Öröm és büszkeség pillanatait éltem át, melyeket örökre megőrzök” – fogalmazott a búcsúzó játékos.

Az olasz sajtó várakozásai szerint a Napoli lehet Spinazzola következő állomáshelye, ugyanis a felek már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonardo Spinazzola (@spina_leo) által megosztott bejegyzés