Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Messi állapota javult, de kérdéses a játéka a negyeddöntőben

A csoportkörből százszázalékos teljesítménnyel továbbjutó argentin válogatott az utolsó csoportmeccsén nélkülözte a csapatkapitányát…

(Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi sérülten játszotta végig a Chile elleni találkozót, és továbbra is kérdéses, hogy pályára léphet-e a torna negyeddöntőjében.

Az ESPN munkatársa, Leo Paradizo korábban arról számolt be, hogy a Chile ellen megsérülő Messi a combközelítőizmának húzódásával bajlódik, ezért kényszerült kihagynia a Peru elleni csoportmérkőzést. Egyelőre az is kérdéses, hogy pályára léphet-e a csütörtöki negyeddöntőben Ecuador ellen, azonban az újságíró szerint bizakodásra adhat okot, hogy Messi hétfőn együtt edzett a csapattársaival és kívülről úgy tűnt, hogy nem zavarják őt fájdalmak.

Gastón Edul kihangsúlyozta, hogy az argentin válogatott valószínűleg csak közvetlenül a negyeddöntő előtt fog dönteni Messi játékáról, annak függvényében, hogy hogy érzi magát a mérkőzés előtt, mivel mindannyian egyetértenek abban, hogy a legkisebb kockázatot sem szeretnék vállalni a játékával, ha nem egészséges.

Az argentin válogatott háromból három győzelemmel, kapott gól nélkül nyerte meg a csoportját, a péntek hajnali negyeddöntőben Ecuador lesz a csapat ellenfele a négy közé jutásért.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!