Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A DAC végleg megszerezte a Ferencváros játékosát – HIVATALOS

A szlovák bajnokságban (Niké Liga) szereplő FC DAC 1904 hivatalos bejelentést tett kölcsönjátékosa jövőjéről…

(Photo by Dimitris Lampropoulos/NurPhoto via Getty Images)

Az FC DAC 1904 hivatalos oldalán keresztül erősítette meg, hogy a kölcsön után végleg megszerezte Damir Redzic játékjogát a Ferencvárostól.

A 21 éves pécsi származású jobbszélső korábban a Ferencváros és a Soroksár futballistája volt. Redzic az elmúlt idényt kölcsönben töltötte a szerdahelyieknél, a 2023-2024-es idényben kilenc szlovák bajnokin két gólt szerzett, emellett további két kupameccsen is szóhoz jutott.

“A DAC-cal kezdtem meg a felkészülést, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni és boldog vagyok, hogy ez sikerült is. Sikeresen zártam a tavasz végét, folyamatos játéklehetőséget kaptam, gólokat is szereztem, segítve a csapatot. Az új idényben még több játékpercet szeretnék és a lehető legtöbbet kihozni magamból, mert érzem, hogy még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak a célok elérésében a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt” – mondta a szerződés aláírását követően a játékos.

“Damir tavaly augusztusban érkezett hozzánk. A szezon során a stábnak és Damirnak köszönhetően több nehézséget is legyőztünk, akik rendületlenül dolgoztak azon, hogy a játékos a pályán is segíthessen a csapatnak. A kemény és személyre szabott munka néhány gyümölcse már a szezon végén látható volt és boldogok vagyunk, hogy hosszú és nehéz tárgyalások után egyezségre jutottunk a Ferencvárossal. Várjuk, hogy Damirt sárga-kékben láthassuk az elkövetkező idényekben” – jelentette ki a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.