Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az idei lehetett Willi Orbán utolsó Eb-je a magyar válogatottal

A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplésének végeztével egyre több játékos osztja meg gondolatait a nyilvánossággal…

(Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

A magyar válogatott hátvédje, Willi Orbán a közösségi oldalán összegezte az Eb-szereplést, melyben azt is kijelentette, nem tartja valószínűnek, hogy a most 31 éves játékos a következő kontinensviadalon szerepelni fog:

“Már több nap telt el, de még most is fáj, hogy búcsúztunk az Európa-bajnokságtól. Tudtuk, hogy nem tartozunk az esélyesek közé – még a csoportunkban sem. Azt is tudtuk, hogy nincs sok sanszunk, de sportolóként az ember mindig a maximumra törekszik. Nagyon fájdalmas, hogy kiestünk a csoportkör utolsó napján, hiába győztük le utolsó perces góllal Skóciát. Valószínűleg ez volt az utolsó esélyem csodát tenni egy Eb-n Magyarországgal. Sajnos nem tudtunk meglepetést okozni ezen a tornán, mint Grúzia vagy Szlovénia. Kíváncsi vagyok, melyik válogatott lesz ott a végjátékban – én pedig próbálok mentálisan és fizikailag is feltöltődni a szabadságom alatt, mert egy biztos: továbblépünk, és az új célunk már kijutni a világbajnokságra.”

A magyar válogatott három ponttal csoportja harmadik helyét szerezte meg, mindez azonban nem volt elegendő a továbbjutáshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Willi Orbán (@williorban4) által megosztott bejegyzés