Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: az Eb után megvalósulhat a Fulham középpályásának Münchenbe szerződése! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a következő hetekben a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese bejelentheti Joao Palhinha leigazolását a Fulham csapatától.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images/DeFodi via Getty Images)

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a nyár folyamán megvalósulhat a lassan egy éve húzódó klubváltása Joao Palhinhának. A portugál játékost már tavaly nyáron is szerette volna megszerezni a Bayern München, sőt már szinte kész tényként volt kezelhető, hogy a Fulham 65 millió eurót fog kapni a középpályásért, ám végül meghiúsult az üzlet, mert a londoni klub nem tudta megszerezni az utódként kiszemelt Scott McTominayt. Palhinha így hiába fotózkodott már Bayern mezben, végül vissza kellett térnie Angliába. A beszámolók alapján ugyanakkor ezen a nyáron már semmi sem állhat a Bayern útjába, akik ezúttal 50+5 millió eurós átigazolási összegben állapodtak meg a Fulhammel, a transzfer bejelentése pedig azt követően valósulhat meg, hogy a portugálok számára véget ér az Európa-bajnokság. A hírek szerint Palhinha négyéves szerződést fog kötni a német rekordbajnokkal, a Fulhamnek pedig ez az üzlet klubrekordot jelentő összegért fog megvalósulni.

Joao Palhinha 2022 nyarán 22 millió euró ellenében került a Sportingtól a Fulham csapatához. A klub színeiben azóta 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólig és 1 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét pedig 55 millió euróra teszi a transfermarkt.