Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: eldőlt, Messi játszhat-e a negyeddöntőben

A csoportkörből százszázalékos teljesítménnyel továbbjutó argentin válogatott az utolsó csoportmeccsén nélkülözte a csapatkapitányát…

(Photo by Hector Vivas/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi sérülten játszotta végig a Chile elleni találkozót, és sokáig kérdéses volt, hogy pályára léphet-e a torna negyeddöntőjében. Gastón Edul információi szerint a csapatkapitány vállalni tudja a játékot és a kezdőcsapat tagjaként léphet pályára az Ecuador elleni találkozón.

A Chile ellen megsérülő Messi a combközelítőizmának húzódásával bajlódik, ezért kényszerült kihagyni a Peru elleni csoportmérkőzést. Az elmúlt napokban többször is ezdett a társaival, és a mai napon arról tájékoztatta Lionel Scaloni szövetségi kapitányt, hogy játékra alkalmas állapotban érzi magát, aki a hírek szerint rábólintott a klasszis szerepeltetésére.

Az argentin válogatott háromból három győzelemmel, kapott gól nélkül nyerte meg a csoportját, a péntek hajnali negyeddöntőben Ecuador lesz a csapat ellenfele a négy közé jutásért.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!