Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet a magyar válogatott támadója – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint könnyen elképzelhető, hogy az NB I-ben folytathatja pályafutását a Dél-Koreában légióskodó magyar válogatott csatár…

(Photo by Masashi Hara/Getty Images)

A Nemzeti Sport számolt be róla, hogy a laphoz eljutott információk szerint Ádám Martint és ügynökét többen is Debrecenben látták, ami azt vetítheti elő, hogy a dél-koreai Ulszan HD-tól távozni készülő támadó a Debreceni VSC-hez szerződhet.

A korábbi NB I-es gólkirály két évvel ezelőtt szerződött a Távol-Keletre, ám amíg az első szezonjában rendszeres játéklehetőséget kapott, addig a 2023-2024-es kiírásban csak jóval kevesebbet jutott szóhoz. Ádám nem titkoltan többet szeretne játszani, így szóba került az esetleges klubváltása, pláne miután az Ulszan a közelmúltban leigazolt egy 24 éves brazil támadót, Yago Cariello személyében.

A magyar válogatott csatár a 2022-es bajnoki kiírásban még kilenc, a tavalyiban öt gólt szerzett. Ádám a K-League aktuálisan zajló idényében pedig tíz meccsen háromszor volt eredményes, emellett az AFC Bajnokok Ligájában is betalált öt alkalommal tíz pályára lépés alatt.

A DVSC cégvezetője, Makray Balázs éppen a mai napon erősítette meg, hogy a Loki támadóposztra erősítést fontolgat.