Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kizárólag a gyógyulásra koncentrál a Ferencváros magyar válogatott támadója

A magyar válogatott támadója súlyos sérülést szenvedett a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A Ferencváros magyar válogatott támadója, Varga Barnabás az Európa-bajnokságon elszenvedett sérüléséből lábadozva a fradi.hu stábjának adott exkluzív interjúban mesélte el, hogyan telnek a napjai:

Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok

“Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – tette hozzá a labdarúgó.

Varga ugyanakkor mindenkit arra kért, különösen az újságírókat, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását, a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

A Ferencváros a Fradi TV jövő keddi adásában sugározza a teljes interjút, melyben Varga mellett a párja, Laura, valamint a játékos szülőfaluja, Szentpéterfa polgármestere is megszólal.