Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy millió euróért érkezhet új középpályás a Ferencvároshoz – sajtóhír

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint a Ferencváros egy brazil középpályást szemelt ki magának…

(Photo by Jürgen Fromme – firo sportphoto/Getty Images)

A Nemzeti Sport külföldi sajtóhírekre hivatkozva arról számolt be, hogy a Ferencváros együttese 1 millió eurós ajánlatot tett az azeri Qarabag brazil védekező középpályása, Júlio Romao megszerzése érdekében.

A 26 esztendős védekező középpályás hazájában a Goiás, az Athletico Paranaense és a Ponte Preta akadémiáján pallérozódott, majd 2020-ban a portugál Santa Clara hívására költözött át Európába. Romao két idényt töltött az Azori-szigeteken, ezalatt 27 mérkőzésen lépett pályára, majd tavaly nyáron szerződött a Qarabaghoz. A brazil légiós az azeri Premier League előző idényében 30 bajnokin lépett pályára, miközben nemzetközi kupameccseken is rendszeresen lehetőséghez jutott. Az elmúlt két szezonban összesen 92 meccset játszott, ezalatt két-két gólt és gólpasszt regisztrált.

A zöld-fehérek átigazolási híreivel foglalkozó ulloi129.hu portál úgy tudja, hogy a kilencedik kerületiek valóban ajánlatot tettek a játékosért, melyet azonban egyelőre nem fogadott el a klubja.

A korábbi híresztelések értelmébn a Fradi már a téli átigazolási időszakban is bejelentkezett a középpályásért, klubja akkor azonban még nem volt hajlandó megválni tőle.