Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Borussia Dortmund színeiben folytatja pályafutását a Stuttgart gólvágója! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Florian Plettenberg információi alapján a Borussia Dortmund és a VfB Stuttgart mindenben megegyeztek Serhou Guirassy kapcsán…

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Florian Plettenberg értesülései szerint a Dortmund és a Stuttgart lezárta a tárgyalásokat Serhou Guirassy kapcsán, ennek értelmében a 28 esztendős csatár a BVB színeiben folytatja pályafutását. A guineai válogatott csatárnak először az ilyenkor szokásos orvosin kell átesnie, majd ezt követően aláírhatja 2028 nyaráig szóló szerződését. Walderam Anton után tehát minden bizonnyal hamarosan újabb meghatározó játékost hoz el a Dortmund a Stuttgarttól. Guirassy egyébként 17,5 millió euró ellenében lesz a BVB játékosa, az előbb említett összeg a szerződésébe foglalt kivásárlási záradék. 

Serhou Guirassy elképesztő szezont futott a VfB Stuttgartban, a 2023/2024-es bajnoki idény folyamán 28 mérkőzésen 28 találatig jutott. Ennek értelmében tehát hatalmas szerepet vállalt abban, hogy a “Svábok” a 2. helyen zártak a Bundesligában. A guineai válogatott futballista korábban megfordult többek között a Kölnben és a Rennes-ben is.