Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: Scaloni elárulta, milyen állapotban van Messi

Az argentin válogatott már a Kanada elleni elődöntőre készül az idei Copa Américán…

(Photo by Hector Vivas/Getty Images)

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni megerősítette, hogy az együttes csapatkapitánya, Lionel Messi a legutóbbi sérülése után már jobban érzi magát:

“Leo rendben van, fájdalmak nélkül fejezte be az előző mérkőzést, számítunk a játékára, kezdeni fog az elődöntőben. Vállalni tudom a felelősséget érte, hogy soha nem fogom megbánni a vele kapcsolatos döntéseimet, mivel jól ismerem őt. Az is lehetséges, hogy Messi és Di María is tagja lesz a kezdőcsapatnak.”

A veterán klasszis a Chile elleni, második csoportmeccsen kapott egy rúgást a combjára, melyet követően az utolsó csoportmeccset kihagyta, majd a negyeddöntőben bár vállalta a játékot, meglehetősen statikusan mozgott.

“Egy ilyen tornán mindig az a célunk, hogy versenyben legyünk a végsőkig. Szeretnnk minden egyes meccset lejátszani, megnyerni. Egyetlen lépésre vagyunk a döntőtől, hiszünk benne, hogy tovább folytatjuk a 2019-ben megkezdett utat” – tette hozzá a szakember.

A Copa-címvédő és világbajnok argentin válogatott magyar idő szerint szerdára virradóra Kanada ellen játssza a Copa América elődöntőjét, míg a másik ágon Uruguay-Kolumbia párharcot rendeznek.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!