Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy év után végre sikerült leigazolnia a Fulham középpályását a Bayern Münchennek – HIVATALOS

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolta a Fulham középpályását, Joao Palhinhát. 

 (Photo by Ryan Pierse/Getty Images) (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

A Bayern München megerősítette, hogy szerződtette Joao Palhinhát a Fulhamtől. A középpályás négyéves, 2028-ig szóló szerződést írt alá a német klubbal, akik a hírek szerint 51 millió eurót fizettek érte az angoloknak, amivel a Fulham legdrágábban eladott játékosa lett.

“Ez életem egyik legboldogabb napja. Mostantól Európa egyik legjobb klubjában játszom”

– mondta Palhinha.

“Ez egy valóra vált álom számomra, és nagyon büszke vagyok rá. Már nagyon várom az Allianz Aréna hangulatát és a szurkolókat. Szeretném élvezni a sikert az FC Bayernnel és címeket nyerni – ebbe mindent beleadok majd”.

Palhinha tavaly nyáron majdnem csatlakozott a Bayernhez, miután megegyeztek a feltételekről, de az igazolás meghiúsult, mivel a Fulham nem tudott új játékost találni a helyére. A 29 éves portugál olyannyira közel állt ahhoz, hogy a bajoroknál folytassa, hogy már az orvosi vizsgálaton is átesett, és elkészültek a fotósorozatok is az új mezében. A portugál válogatott középpályásért tavaly nyáron a West Ham United is tett egy 50 millió eurós ajánlatot, amit a Fulham elutasított.

Palhinha a portugál Sporting Lisszabonból érkezett az angol klubhoz 2022 nyarán. Két szezon alatt 79 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a Fulham színeiben, és 8 gólt szerzett.