Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Betis játékosa az Al-Ittihadhoz szerződhet – sajtóhír

A szaúdi labdarúgó-bajnokságban (Saudi Pro League) szereplő Al-Ittihad megkörnyékezte a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Real Betis támadószellemű labdarúgóját.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images) (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Franciaországi sajtóinformációk szerint, az Al-Ittihad egyik legfőbb nyári célpontja a Real Betis játékosa, Nabil Fekir. A 30 éves labdarúgót még két éves szerződés köti a spanyol csapathoz, akik azonban nem ragaszkodnak a támadó középpályáshoz, így az üzletnek komolyabb akadálya nincs, és egy 10 millió euró körüli átigazolási díjban állapodhatnak meg a felek sajtóhírek szerint.

A világbajnok játékos több francia utánpótláscsapatot is megjárt, míg végül a Lyonhoz igazolt 2011-ben. A francia gárdánál 2013-ban került fel az első számú keretbe, majd 2019-ben szerződött a Real Betishez, ami akkor kisebb meglepetésnek számított. A spanyoloknál az 5 szezonja alatt 162 tétmérkőzésen léphetett pályára, amelyeken 29 gólt és 28 gólpasszt jegyzett. Fekir meccseinek száma sokkal több is lehetne az andalúziai klubnál, azonban nagyon sokat bajlódott sérüléssel.