Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesterben köthet ki a Bayern München védőtehetsége – sajtóhír

Az angol sajtó legfrissebb beszámolói szerint már csak napok kérdése, hogy a Bayern München holland védője, Matthijs de Ligt a Manchester United színeibe igazoljon…

(Photo by Stefan Matzke – sampics/Corbis via Getty Images)

A neves német lap, a Bild értesülései mellett az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is felhívta a figyelmet arra, hogy a Bayern München fiatal holland védője, Matthijs de Ligt egyre közelebb került ahhoz, hogy az angol csapat, a Manchester United színeiben folytassa a karrierjét, miután egykori edzője, Erik ten Hag mindent megtesz a játékos érkezéséért.

A még mindig csupán 24 éves védő az előző szezon folyamán igen kevés alkalommal kapott szerepet a Bayern München csapatánál, így a holland megelégelte a várakozást, és olyan csapatnál szeretné folyatni, ahol folyamatosan kezdőként vehet részt a mérkőzéseken. A Manchester United tárt karokkal várja a holland tehetséget.

Matthijs de Ligt szerződése 2027 nyaráig él a Bayern München színeiben, így a Manchester United megközelítőleg 60-70 millió eurót lesz kénytelen fizetni, amennyiben komolyan gondolja a holland leigazolását.