Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paks: “A játékosaink többet gondoltak magukról, mint amik…”

A Paks hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedett a Corvinultól az Európa-liga selejtezőjének első fordulós párharcának első mérkőzésén…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Magyar Kupa-győztes Paks vezetőedzője, Bognár György kritikusan értékelte csapata teljesítményét a megsemmisítő vereség után:

“Több helyen kereshetjük a vereség okát. A középpályán egyáltalán nem működött a játékunk. Az első félidőben például egy labdaszerzésünk sem volt, így hogy játszottunk volna. Nem igazán voltunk egyénileg sem toppon, párharcerősebb volt az ellenfelünk, és szervezettebb volt a csapatjátékuk. Szerintem a játékosaink többet gondoltak magukról, mint amik, a probléma az, hogy én is. Talán szorosabb lehetett volna, a játék képe alapján a kétgólos vereség tűnt volna reálisnak. A végén is helyezkedési hibáink voltak, így benne volt, hogy akár többet is kapunk.”

“Voltunk már ilyen helyzetben többször is, és aztán meg tudtuk oldani a feladatot. Ezúttal is az vár ránk, hogy rendezzük a sorainkat. Ezzel a mérkőzéssel el kell tudnunk számolni, magunk előtt nehéz lesz, többet vártunk magunktól. Gratulálunk a Corvinulnak” – zárta gondolatait a szakember.

A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik Nagyszebenben. A továbbjutóra a horvát Rijeka vár a következő körben, míg a párharc vesztese az Ekl-be átkerülve a ciprusi AEK Larnaca ellen folytatja nemzetközi szereplését.