Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy év után távozhat a Napoli támadó középpályása, Jesper Lindström – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli csapata hajlandó megválni középpályásától, Jesper Lindströmtől. 

(Photo by SSC NAPOLI/SSC NAPOLI via Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano információi szerint a Napoli dán középpályása, Jesper Lindström az Evertonba igazolhat. A két klub tárgyalásokba kezdett egymással egy esetleges átigazolás kapcsán, az olasz klub pedig a hírek szerint nyitott arra, hogy egy jó ajánlatért cserébe megváljon játékosától.

Az Everton azután fordította Lindstrom felé figyelmét, miután miután bizonnyal lemaradt a Hull City szélsőjéről, Jaden Philogeneről, aki az Aston Villához csatlakozik hamarosan.

Lindström mindössze egy évvel ezelőtt, 2023 nyarán csatlakozott a Napolihoz az Eintracht Frankfurt csapatától 30 millió euró ellenében. Azóta minden sorozatot figyelembe véve mindössze 29 mérkőzésen lépett pályára az olasz klub színeiben – ebből csak 22 alkalommal a Serie A-ban -, amelyeken egyszer sem talált be, és egyetlen gólpasszt sem osztott ki.