Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Katarba szerződött a Ferencváros egykori játékosa – HIVATALOS

A Ferencváros korábbi játékosa másfél évvel ezelőtt nagy reményekkel igazolt Németországba, most azonban újból a klubváltás mellett döntött…

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

A Bundesligában szereplő Union Berlin megerősítette, hogy a csapat tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni elhagyta az együttest, és a katari Al-Wakrához igazolt.

A 27 esztendős védekező középpályása 2020 augusztusa és 2023 januárja között 103 mérkőzésen tíz gólt és 16 előkészítést szorgoskodott össze a Ferencváros színeiben. Laidouni az utolsó szezonjában a BL-selejtezők során két gólt szerzett, míg 10 NB I-es bajnokiján három gólpasszt regisztrált. A magyar rekordbajnoktól került a berlini gárdához, amely színeiben az elmúlt másfél idény alatt 50 mérkőzést játszott, ezalatt két találat és öt előkészítés fűződött a nevéhez.

Laidouni a 2023-2024-es idényben 23 német bajnokin lépett pályára az Union szerelésében.

“Számomra az Union Berlinnél töltött időszak különleges volt a pályafutásomban. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtam, de szerettem volna egy új irányt a karrieremben. Köszönök mindent az Union szurkolóinak és sok sikert kívánok a klubnak” – búcsúzott Laidouni a berlini gárdától.