Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: érkezik a spanyol válogatott csapatkapitánya! – sajtóhír

Minden arra utaló jel, így például Fabrizio Romano értesülései szerint is az AC Milan együttesénél folytatja tovább pályafutását Alvaro Morata, akit a távozó Olivier Giroud egyértelmű pótlására szemeltek ki.

 

A 31 esztendős csatár a minap még a spanyol válogatott csapatkapitányaként emelhette a magasba az Európa-bajnoki trófeát, mára pedig úgy tűnik megtalálta új csapatát is.

A Spanyolországban méltatlanul sok kritikát kapó Morata nagyon szeretett volna klubot váltani, köztudottan nem akarta kitölteni 2026 nyaráig szóló szerződését az Atlético Madriddal.

Egybehangzó spanyol és olasz beszámolók szerint a pályafutása során a Real Madrid, a Chelsea, a Juventus és az Atlético Madrid együtteseinél is megforduló Moratát lényegében csak az orvosi vizsgálatok és a hivatalos bejelentés választja el attól, hogy az AC Milan játékosa legyen. Fabrizio Romano szerint a milánóiak hivatalosan is jelezték, hogy kifizetnék az Atlético által kért 13 millió eurót Moratáért, akinek négy éves szerződést ajánlottak.

A játékos és az AC Milan szóban már egyességet is kötött, így a két klubnak kell dűlőre jutni az anyagiak pontos részleteit illetően – Majd jöhet a hivatalos bejelentés!

 

(Borítókép: Photo by Lars Baron/Getty Images)