Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: döntetlent játszott a PL-csapat ellen a Ferencváros

Az ausztriai edzőtáborában a Ferencváros hétfő délután nívós ellenfél ellen játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését…

(Photo by West Ham United FC/West Ham United FC via Getty Images)

A Ferencváros 2-2-es döntetlent ért el a West Ham United ellen az ausztriai edzőtábor keretein belül Kitzbühelben rendezett felkészülési mérkőzésen.

A zöld-fehérek nagyszerűen kezdték a mérkőzést, ugyanis a 25. percben Ramírez indítását követően Owusu Kwabena tört kapura, s gyönyörű mozdulattal lőtte a labdát a hálóba. Ezt követően bár a “kalapácsosoknak” több lehetősége adódott, valamennyi kimaradt, és Makreckis kiugratásából Alekszandar Pesics kétgólosra növelte a Fradi előnyét.

Nem sokkal a fordulás után  a csereként beálló Danny Ings szabadrúgásból vette be Varga Ádám kapuját, így a WHU egyetlen gólra felzárkózott. Az angol csapat próbálkozott az egyenlítésért, azonban a hajrában a Ferencvárosnak is lett volna esélye bebiztosítani a győzelmet, a csereként beállt Gruber Zsombor a kapufát találta el, majd az utolsó pillanatokban Nayef Aguerd betalált és megmentette a döntetlent a londoni csapat számára.

Ferencváros – West Ham United 2-2 (2-0)
Gólszerzők: Owusu (25.), Pesics (41.), ill. Ings (48.), Aguerd (90.)

Ferencváros: Varga Á. – Makreckis, Cissé, Raul Gustavo, Ramírez (Civic, 58.) – Abu Fani (58., Rommens), Maiga (Tóth A., 77.), Kehinde (Gruber, 83.) – Traoré (Kady, 77.), Pesics (Bassey, 77.), Owusu (Ben Romdhane, 58.). Vezetőedző: Pascal Jansen.

West Ham United: Fabianski – Kodua, Kilman, Mavropanos, Cresswell – Potts, Orford, Ward-Prowse – Kudus, Cornet, Guilherme. A II. félidőben: Foderingham – Zouma, Ings, Aguerd, Irving, Emerson, Earthy, Casey, Kelly, Kodua, Potts (Earthy, 68.). Menedzser: Julen Lopetegui