Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid bemutatta Kylian Mbappét a Santiago Bernabeuban – videóval

A Real Madrid ma bemutatta legújabb, várva várt igazolását, Kylian Mbappét Madridban a Santiago Bernabeu stadionban, ahol telt ház fogadta. A francia játékos a prezentáció során elmondta, hogy az álma vált valóra azzal, hogy ide igazol, Florentino Perez, a madridi klub elnöke pedig köszöni, hogy a Real Madrid iránti szeretete annyira erős volt, hogy minden elé gördülő akadályt le tudott küzdeni.

(Photo by Manu Reino/DeFodi Images/DeFodi via Getty Images)

Kylian Mbappé azt mondta, mindig is arról álmodott, hogy a Real Madridban fog játszani, miután kedden bemutatták a Santiago Bernabeuban. A 25 éves játékos átigazolását a Realba júniusban erősítették meg, miután elhagyta korábbi klubját, a Paris Saint-Germaint. A bemutatáson Mbappé, aki a 9-es számú mezt viseli majd új csapatában, azt mondta, hogy a spanyol klubhoz való csatlakozása egy valóra vált álom, és megcsókolta a Real Madrid címerét.

A teltházas stadion előtt spanyolul beszélve Mbappe így fogalmazott:

“Hihetetlen, hogy itt lehetek. Sok éven át azzal az álommal hajtottam le a fejem, hogy a Real Madridban játszok, és ma ez az álom valóra vált. Nagyon boldog vagyok. Először is szeretnék köszönetet mondani Florentino Perez elnöknek, aki az első naptól kezdve bízott bennem. Sok minden történt, de szeretném megköszönni neki. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki dolgozott azért, hogy itt lehessek, nehéz volt, de nyertünk, a Real Madrid játékos vagyok. Boldognak látom a családomat is. Ez egy hihetetlen nap számomra, hihetetlen. Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy itt játszhassak, így az, hogy most itt lehetek, nagyon sokat jelent nekem. Szeretném megköszönni a madridistáknak, hogy ennyi éven keresztül ennyi szeretetet kaptam. Most egy másik álmom van, hogy megfeleljek ennek a klubnak, a világ legjobbjának. Az életemet adnám ezért a klubért és ezért a címerért. Kiváltságosnak érzem magam, hogy elmondhatom magamról, hogy a Real Madrid játékosa vagyok. Már régóta vártam erre a pillanatra. Egy álmot nem lehet pénzben mérni. Nagy elégedettséggel tölt most el, ahogy a családomat is. Hosszú volt az út, és sok az erőfeszítés, de boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

A Real Madrid több évig próbálkozott a csatár szerződtetésével, míg végül idén júniusban sikerült lezárniuk az üzletet, a francia támadó pedig ötéves szerződést írt alá a spanyol klubbal.

 (Photo by Manu Reino/DeFodi Images/DeFodi via Getty Images)

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke így nyilatkozott:

“Gratulálok, hogy megvalósítottad az álmodat. Tudom, mennyire izgatott a családod. Már 13 évesen is itt voltál ebben a stadionban, és láttuk, hogy csillogott a szemed, amikor megláttad a bálványaidat. Tudom, hogy soha nem fogod elfelejteni azt a decemberi napot, amikor Zinedine Zidane meghívott a Real Madrid Citybe. Szeretném, ha tudnád, hogy a Real Madrid iránti szereteted adott neked erőt ahhoz, hogy minden korlátot áttörve eljuss ehhez a klubhoz. Különleges dolgok történnek ebben a stadionban. Mi, madridisták tudjuk, miért történnek ezek a varázslatok, és ez azért van, mert ebben a mezben senki sem adja fel, és ezek a szurkolók a végsőkig szeretettel várnak itt. Elérted az álmodat, mert te sem adtad fel soha. Azért vagy itt, mert itt akarsz lenni. Köszönöm, hogy olyan erőfeszítéseket tettél, amit senki sem tud elképzelni. A családod veled van. Ma a szüleid, Fayza és Wilfried veled vannak, tudják, hogy miért kellett küzdened. Kedves Kylian, köszönöm a Real Madrid iránti feltétel nélküli szeretetedet és szenvedélyedet. Kylian, üdvözöllek a klubodban, üdvözöllek a Real Madridban.”