Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Lazio kölcsönvette az Arsenal portugál védőjét! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio hivatalos közleményében tudatta, hogy kölcsönvették az Arsenal portugál védőjét, Nuno Tavarest…

(Photo by Stephen White – CameraSport via Getty Images)

A Lazio hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy kölcsönvették az Arsenaltól Nuno Tavarest. A megállapodás magába foglal egy vételi opciót is, mely bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezővé válik az olasz klub számára. A hírek szerint nagyjából 6 millió eurót ellenében lehet végérvényesen a Lazio futballistája a portugál hátvéd, a szerződés pedig 2029 nyaráig lenne érvényes. 

Nuno Tavarest 2021 nyarán a Benficától igazolta le az Arsenal 8 millió euró ellenében. Bár kimondottan nem volt alapember, összességében rendszeresebben játéklehetőséghez jutott a 2021/2022-es idényben. Az elmúlt két szezont viszont már rendre kölcsönben töltötte, először a Marseille-hez, majd a Nottingham Foresthez került. Az OM-nél egyértelműen meghatározó játékosnak számított, míg a “Vörösöknél” nagyon ritkán kapott bizonyítási esélyt.