Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A River Plate védője az Inter Miamiban folytatja – sajtóhír

Tovább formálódhat a nagyra törő terveket szövögető Inter Miami játékoskerete…

(Photo by Manuel Cortina/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a felek közt megegyezés született arról, hogy a River Plate hátvédje, David Martínez vételi opcióval az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz kerül kölcsönben.

A 26 éves paraguayi válogatott védő a River akadémiáján nevelkedett, és 2018-as felnőttek közti bemutatkozása óta csak egyszer, átmenetileg hagyta el az együttest, amikor a Defensa y Justiciában szerepelt. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 77 mérkőzésen szerepelt a csapatban, hátvéd létére két gólt és három gólpasszt jegyzett a “milliomosok” színeiben.

Az utóbbi időben azonban legfeljebb kiegészítő szerepet tölthetett be Martín Demichelis csapatában, 2024-ben mindössze öt tétmérkőzésen játszott, kevesebb mint 200 percet a pályán töltve.

A Lionel Messit és Luis Suárezt is foglalkoztató Inter Miami pillanatnyilag második helyen áll az MLS keleti konferenciájában.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!