Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított középpályásával a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középpályásával, Fabio Mirettivel.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodniuk Fabio Mirettivel a közös folytatásról. A 20 éves játékos 2022 nyarán került fel a klub felnőttei közé, ahol fokozatosan egyre meghatározóbb szerepet harcolt ki magának. Miretti az elmúlt két idényben 40, illetve 28 mérkőzésen is pályára léphetett, a teljesítményét pedig egy új szerződéssel hálálta meg a vezetőség. A középpályás egy évvel ezelőtt már aláírt egy 2027 nyaráig érvényes szerződést a klubbal, de ezt most a felek további egy évvel megtoldották, amely alapján Miretti is jóval kedvezőbb anyagi juttatásokban fog részesülni a jövőben.

Fabio Miretti eddig minden sorozatot figyelembe véve 75 meccsen ölthette magára a Juventus szerelését, ezeken a találkozókon pedig 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.