Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Franciaországból erősít a bajnok! – sajtóhír

Egybehangzó beszámolók szerint a Bayer Leverkusen együttese rövidesen bejelenti legújabb igazolását, Martin Terrier személyében.

(Photo by Franco Arland/Getty Images)

 

A történelmi, bajnoki címmel és kupagyőzelemmel záruló idény után a “gyógyszergyáriak” már megszerezték a spanyol Girona kulcsemberét, Aleix Garciát, valamint a francia Rennes tehetségét, Jeanuël Belociant. Most pedig a Leverkusen karnyújtásnyira, Fabrizio Romano szerint is csupán a hivatalos bejelentésnyire van attól, hogy átigazolja Martin Terriert.

A Belocinahoz hasonlóan szintén a Rennes együttesétől érkező, a támadósor több pontján is bevethető 27 esztendős játékosért bónuszokkal együtt mintegy 22 millió euró fizetnek a németek.

Terrier már át is esett a klubváltás előtti, kötelező orvosi vizsgálatokon, így már minden akadály elhárult, hogy a aláírja új csapatával 2029 nyaráig szóló szerződését.

A Lille-nevelésű játékos nevelőegyesületén kívül korábban futballozott a Strasbourg, valamint az Olympique Lyon együtteseinél, mielőtt 2020 nyarán a Rennes-hez igazolt, ahol 141 tétmékzőésen 51 góllal valamint 24 gólpasszal segítette csapatát.