Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a bajnokhoz tart a Liverpool távozó kulcsembere! – sajtóhír

Angol és német beszámolók szerint a jelenleg klub nélküli Joel Matip tárgyalásokat folytat a Bayer Leverkusen együttesével a közös folytatásról.

(Photo by Nick Taylor/Liverpool FC/Liverpool FC via Getty Images)

 

Mint ismert, a 32 esztendős kameruni középhátvéd nyolc év és megannyi siker után, szerződése lejártával hagyta el az Anfield Road-ot, így jelenleg szabadon válogathat az ajánlatok közül.

Úgy tudni, legújabban elég konkrét elképzelésekkel kopogtatott Matip ajtaján a Bayer Leverkusen, amely szívesen látná soraiban a tapasztalt játékost, akivel már fel is vették a kapcsolatot a hírek szerint a “gyógyszergyáriak”.

A beszámolókban rendre említik, hogy a német bajnok, a Bayern Münchenhez tartó Jonathan Tah helyére – netán ha marad a német válogatott játékos, akkor mögé – keres egy tapasztalt hátvédet, Joel Matip pedig ideális választásnak tűnik, ráadásul a Bundesligát is ismeri, hiszen korábban 194 találkozón játszott a Schalke színeiben a német élvonalban.

Érdemes kiemelni, hogy szombat estére már Fabrizio Romano, valamint számos német futball-szakíró foglalkozott az X-en Joel Matip és a Bayer Leverkusen esetleges ‘házasságával’, így talán többről van már szó, mint egyszerű átigazolási pletykáról.